Om Os

GD Winecare

GD Winecare er grundlagt i 2018, hvor vi var heldige at få forhandlingen af produkterne, udviklet og produceret af Napa Technology i Californien, på U.S.A’s vestkyst. Navnet Napa er ikke tilfældigt og har selvfølgelig stærk synergi til det kendte vinproducerende område nord for San Fransisco, hvor firmaet er grundlagt og bygget op af folk med stor passion for vin. Vi i GD Winecare besidder den samme store passion for vinens verden og derfor har vi heller ikke betænkt os længe, da muligheden for forhandlerstatus i norden bød sig til.

Vi har arbejdet længe på, at gøre WineStation® klar til det nordeuropæiske marked, men nu er vi klar og vi har glædet os meget til at præsentere WineStation®, dens fortræffeligheder og den merværdi, den kan tilføre en god flaske vin.

Da Danmark er en stor vin-nation og huser mange vin-passionerede indbyggere, har vi med det samme tænkt, at de ikke skulle snydes for WineStation®
så det er her vi står – lige midt i Danmark, nærmere betegnet Fredericia, hvor vi holder til huse og herfra vi vil vise hele Danmarks vin-elskere hvorfor WineStation® er en uundværlig del af alle forretninger, der ønsker at sælge, servere eller blot samle på vin og dens kvaliteter.

Vi glæder meget til at fortælle og ikke mindst vise Jer, hvad WineStation® kan tilføre netop Jeres tilgang til vinens verden.

Fakta om GD Winecare

Vi beskæftiger pt. 4 medarbejdere, der arbejder i GD Winecare. GD Winecare er en afdeling af GD A/S, der sammen med sit søsterselskab
GD Powernet A/S, forhandler og beskæftiger sig med produkter til den danske el-, energi- og forsyningsbranche. En branche der ligesom så mange andre brancher beskæftiger en hel del passionerede vinelskere.

Ofte stillede spørgsmål

Sælger i kun til virksomheder?

Nej! – Det er det korte svar, vi ville elske at høre fra dig!

Du kan som både privatperson eller virksomhed registrere dig og handle i vores shop.

Vi har WineStation® vindispensermodeller, der egner sig fint til både private, ligesom vi har WineStation® vindispensere, der nok mest egner sig til restaurationer, barer, vinhandel etc.   Vi arbejder på at opbygge et forhandlernetværk, der gør det muligt at nå ud til alle, der kan have glæde af vore produkter, så tøv ikke med at give os et kald eller skriv os en besked.  

Hvor kan man opleve WineStation?

Her! Vi er desværre endnu ikke nået til, at have opbygget det perfekte show-room, men vi arbejder på at opbygge et forhandlernetværk, der kan hjælpe os med at stille nysgerrigheden på alle typer af interesserede vinpassionister og føre dem hen til de rigtige demonstrationsfaciliteter. Tøv ikke med at give os et kald eller skriv os en besked, så vil vi finde den helt rigtige mulighed for at opleve WineStation® vindispenser.

Kan man leje/lease en winestation til f.eks. et arrangement?

Desværre ikke på nuværende tidspunkt, men det er bestemt en mulighed, som vi overvejer. Vi vil elske at høre fra alle, der kunne se muligheder, hvis det kunne lade sig gøre.

Kan man få en winestation finansieret?

Desværre har vi ikke et stort finansieringsselskab i ryggen (det ville ellers gøre mange ting nemmere), men vi er bare et mindre firma med vinpassionerede medarbejdere. Vi arbejder dog på, at kunne tilbyde vores kunder muligheder, der hjælper dem til at få gladere vin-kunder. Tøv derfor ikke med at kontakte os på sociale medier, telefon, eller e-mail, så vi kan forsøge at hjælpe med at finde en god løsning.

Kan winestation kun benyttes til vin?

WineStation®  benyttes primært til vin. Rødvin, hvidvin, rosévin, hedvin er selvskrevet. Mousserende vine er muligt med et champagnekit, men kan desværre ikke opretholde den samme lange holdbarhed som på ikke mousserende vine. Vi har også en SpiritStation®, som egner sig specielt til spiritus og yder de samme fordele af dosseringsnøjagtighed, rapportering, selvbetjeningsmuligheder eller adgangskontrol, der forhindrer selvbetjening. Tøv ikke med at kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige løsning. Vi ville elske at høre fra dig!

Winestation Kunder på verdensplan